Nieuwe specialisten OZG

WINSCHOTEN – Dit jaar zijn vier nieuwe specialisten gestart in de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG). Het gaat om de specialisten De Kemp, De Cuijper, Bartels en Van Egmond. Alle specialisten zijn werkzaam op beide locaties van de OZG.

Per 7 juli begon Vincent de Kemp. De Kemp is geboren in ’s Hertogenbosch en was voorheen chef de clinique van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Hij volgde zijn opleiding tot uroloog in het UMC te Utrecht. Zijn aandachtsgebieden zijn algemene urologie en nierstenen.

Per 16 juni begon Remco de Cuijper. De Cuijper is geboren in Zaanstad. Voorheen was hij chef de clinique in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, waar hij ook zijn opleiding tot radioloog afrondde. Zijn aandachtsgebied is de neuro-hoofdhals-radiologie.

Per 15 mei begon Anna Bartels. Bartels is geboren in Niehove en rondde in het UMCG haar opleiding tot neuroloog af. Haar aandachtsgebied is de ziekte van Parkinson en (op termijn) slaapstoornissen.

Op 1 april begon Martje van Egmond. Zij is geboren in Groningen. Tijdens haar opleiding tot neuroloog  in het UMCG verdiepte zij zich o.m. in de kinderneurologie en deed een deel van de opleiding in het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Na de opleiding voltooide zij een Fellowship Bewegingsstoornissen in het UMCG met specifieke aandacht voor overtollige bewegingen, zoals dystonie (stoornis in de spierspanning). Mevrouw Van Egmond rondde haar doctoraal studie kinderneurologie af in het UMCG. Haar aandachtsgebieden zijn bewegingsstoornissen en Klinische Neuro Fysiologie (KNF).

WINSCHOTEN - Artsen OZG