‘Mini WK’ bij Kardinge

mini-wk

GRONINGEN – Woensdag vond voor de vierde keer op rij het SKSG beachsoccer toernooi plaats. Ongeveer 120 jonge voetbaltalenten van elf verschillende SKSG locaties streden om de prijzen in het mulle zand in Groningen. Wethouder Ton Schroor reikte de prijzen uit. SKSG Rode Pimpernel ging er met de eerste prijs vandaar, gevolgd door Oranje die dit jaar met zilver genoegen moest nemen. Vorig jaar waren zij nog de onbetwiste winnaars van het toernooi. De derde prijs ging naar  SKSG de Hobbit uit Zuidhorn. Tenslotte was er nog een prijs voor de sportiefste ploeg: SKSG Poolster. De individuele prijs voor de beste speler van het toernooi werd uitgereikt aan Milan uit Zuidhorn. Milan kreeg een shirt van FC Groningen, een van de samenwerkingspartners van SKSG. Volgens Wethouder Ton Schroor is Milan van SKSG Hobbit het talent dat in de toekomst Arjen Robben zal doen vergeten.

mini-wk