Dirk Bosman 25 jaar muzikant

MIDWOLDA - 25 jaar Dirk Bosman

MIDWOLDA – Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Dirk Bosman begon als jonge muzikant bij muziekvereniging MGFO uit Midwolda. Het verhaal gaat dat wanneer Dirk als kind thuis huilde, hij pas stil werd wanneer zijn toenmalige buurman op zijn bariton begon te spelen. Dirk zijn moeder vroeg dan of buurman vooral even wou blijven doorspelen zodat Dirk ook maar stil bleef! Dit verhaal werd nog weer eens verteld bij het opspelden van de bijbehorende jubileumspeld en het uitreiken van een certificaat namens de bond van muziekverenigingen. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse barbecue van zijn muziekvereniging De Harmonie uit Winschoten. Dat Dirk een echte liefhebber is blijkt wel uit het feit dat hij ook lid is van Prins Hendrik uit Scheemda. Beide verenigingen beginnen binnenkort weer met de repetities. Bij de Harmonie in Winschoten op woensdag 20 augustus en in Scheemda op donderdag 21 augustus.

MIDWOLDA - 25 jaar Dirk Bosman