Festival Gezellig staat voor de deur!

MIDWOLDA – Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver, Festival Gezellig! Na succesvolle voorgaande edities van het evenement vindt vrijdag 29 augustus en zaterdag 30 augustus op het evenemententerrein bij het strand van Midwolda de vijfde editie plaats.

Het belooft, gezien de voorverkoop, wederom een druk bezocht evenement te worden. Swingen, chillen, heerlijke cocktails, lekker eten, elkaar ontmoeten, kortom één en al Gezelligheid! Met een geweldige entourage zowel in de Festivaltent als buiten nabij en op het strand. Door het plaatsen van een festivaltent sta je bij slecht weer altijd droog.

Vrijdagavond 29 augustus trappen ze af met de Slam!FM Beach Party. Dance muziek daar draait het om tijdens deze Beach Party. De lekkerste muziek gedraaid door o.a. de DJ van Slam!FM maar ook gastoptredens van niemand minder dan DJ Jay Hardway, DJ Steff da Campo en MC Roga. Zaterdagavond 30 augustus staat geheel in het teken van het Nederlandstalige lied! RadioNL komt naar Midwolda om er weer een feestje te bouwen. De RadioNL Strand Holland Artiestenshow beloofd met DJ Hessel Wijkstra en de artiesten Stef Ekkel, Lesley Willams, Henk Dissel en de razend populaire Wimmie Bouma een meer dan leuke avond te worden. Zondagmiddag 31 augustus wordt er op het strand van Midwolda een BeachVolleybal Toernooi op recreatief niveau georganiseerd door de organisatie van Festival Gezellig! in samenwerking met volleybalvereniging Set Uppers uit Scheemda. Meer info en Online kaartverkoop: www.3dagengezellig.nl