Jubilerend TIOD organiseert Oldambtster tenniskampioenschappen.

NIEUWOLDA - Jubileum TIOD

NIEUWOLDA – Van 1 t/m 7 september zal in de gemeente Oldambt worden gestreden om de Oldambtster tenniskampioenschappen. Nadat vorig jaar de 90-jarige tennisvereniging TC Ready uit Scheemda de organisatie op zich nam, is het nu de beurt aan de 100-jarige tennisvereniging TIOD uit Nieuwolda.

In het open tennis-toernooi strijden tennissers van LTC Kannoniers (Bad Nieuweschans), LTC Amor (Beerta), Nieske Meppers (Midwolda), TIOD (Nieuwolda), TC Ready (Scheemda) en Sla Raak en WTC (beide uit Winschoten) tegen elkaar in verschillende categorie├źn in de speelsterktes 4 t/m 9. De wedstrijden worden gespeeld op alle parken in de gemeente waarbij de gezelligheid ook een grote rol zal spelen. Inschrijving is mogelijk via toernooi.nl voor alle tennissers uit de gemeente Oldambt.

NIEUWOLDA - Jubileum TIOD