Lobby tolpannen Duitsland gaat onverdroten voort

BAD NIEUWESCHANS - Tolactie

BAD NIEUWESCHANS – Karel Groen, directeur van de Eems Dollard Regio, heeft verschillende partners gevonden die zich willen verzetten tegen de tolplannen in Duitsland. Burgemeester Pieter Smit bijvoorbeeld, die vorige week op het kantoor van de EDR in Bad Nieuweschans diverse tolstickers in ontvangst nam. De stickers en posters zijn een protest tegen de plannen van de Duitse regering om tol te heffen op de Duitse wegen. De overheden en bedrijven in de grensstreek verzetten zich met hand en tand tegen deze plannen. Onder wie Groen en Smit, die daarna hun lobby middels een glashelder monoloog kracht bijzetten. Moraal van het verhaal, het is schadelijk voor de Nederlandse economie en vooral voor bedrijven in de grensstreek. Over het algemeen niet de meest bloeiende regio van Nederland.

BAD NIEUWESCHANS - Tolactie