Prachtige vakantiespelweek in Muntendam!

MUNTENDAM - Vakantiespelweek

MUNTENDAM – Wethouder Jan Velthuis mag volgend jaar bij de opening wel een lintje meenemen voor initiatiefnemers Henny Lamain en haar medebestuursleden. De organisatie van de vakantiespelweek in Muntendam zorgde voor een spectaculaire opening met raceauto’s van Eddy Lambeck die tientallen kinderen en hun ouders in vervoering brachten. Afgelopen donderdag konden de jongens en meisjes zich uitleven op de zeepbaan en was er tijd voor kuipsteken. Daarna konden de kinderen in tenten blijven slapen, waarna de week op vrijdag werd afgesloten. Een prachtig feest voor de basisschoolkinderen in Muntendam en omstreken, die hun vakantie op een mooie manier hebben afgesloten. Nu is het weer tijd voor rekenen, taal en aardrijkskunde. Toch iets anders dan de zeepbaan…

MUNTENDAM - Vakantiespelweek