Stempagina VVV Rob de Bes Award geopend

OUDE PEKELA - Camping Zomers Buiten

OUDE PEKELA – Camping ZomersBuiten uit Oude Pekela maakt dit jaar zowel kans op de VEKABO prijs voor beste camping van 2015 als op de VVV Rob de Bes Award. Een schitterende prestatie voor de camping en mooie promotie voor de regio. Voor de laatstgenoemde prijs hebben ze voorkeursstemmen nodig om van de top tien in de top vijf te komen. Deze vijf inzendingen zullen vervolgens ter beoordeling worden voorgelegd aan een deskundige jury.
De camping bevindt zich in een unieke positie daar zij de enige camping en Oost-Groningse inzending is op de lijst van kanshebbers.  VVV NL heeft zojuist laten weten dat de online stempagina voor de VVV Rob de Bes Award geopend is. Iedereen kan nu binnen 5 seconden
zijn stem uitbrengen op http://stemvvvrobdebes2014.nl/.

OUDE PEKELA - Camping Zomers Buiten