Gemeente Bellingwedde huldigt Sanne Meijer

Huldiging wereldkampioene wakeboarden Sanne Meijer Bellingwolde

BELLINGWOLDE – Zaterdag 16 augustus is de 17-jarige Sanne Meijer uit Bellingwolde wereldkampioene Wakeboard Cable 2014 geworden. De gemeente Bellingwedde wilde haar talentvolle inwoonster dan eens goed in het zonnetje te zetten. Dat gebeurde middels een huldiging in Museum De Oude Wolden

Twee jaar geleden is Sanne Meijer wereldkampioen bij de junioren geworden. Na deze titel maakte zij de overstap naar de competitie voor senioren. Afgelopen weekend debuteerde zij tijdens de Open Ladies wakeboarden in Norsjø in Noorwegen. Daarbij wist zij meteen goud te behalen. In totaal deden 200 wakeboarders uit 29 verschillende landen mee aan de wedstrijd.

Huldiging wereldkampioene wakeboarden Sanne Meijer Bellingwolde