Liesbeth Jansen

liesbeth

Liesbeth Jansen is na een afwezigheid van drie jaar weer terug op het ‘oude nest’ van de RUN organisatie in Winschoten. Niet in de functie van racedirector, wat ze jaren met veel liefde en passie heeft vervuld, maar als ad interim voorzitter. Sinds het neerleggen van het voorzitterschap van Gert Zeemering begin dit jaar in verband met het vervullen van een andere functie binnen de organisatie van de RUN, is het bestuur op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Dat Jansen een warm hart had en heeft voor de Run van Winschoten is onlangs duidelijk geworden. Als lid van de commissie die de toekomst van de Run bestudeert was ze de afgelopen tijd al druk met het bedenken van nieuwe initiatieven om de Run van Winschoten van nieuwe impulsen te voorzien. Daar is bijvoorbeeld het idee voor de wandeling naar Blauwestad en Reiderwolde uit voortgekomen. In het interview wat het RUN-icoon onlangs in Groot Groningen sprak ze haar liefde voor het evenement al uit. Eigenlijk kan ze het niet loslaten en het bestuur is blij verrast dat Liesbeth Jansen met al haar kennis over de loopsport en haar organisatievermogen bereid is gevonden om als ad interim voorzitter te willen functioneren. Zoveel inzet moet worden beloond, vandaar dat Liesbeth Jansen het Gronings Goed is van deze week.

liesbeth