Mission Possible in actie tijdens RUN van Winschoten

WINSCHOTEN - Mission Possible

UITHUIZEN/WINSCHOTEN – 13 september hoopt Mission Possible mee te doen aan de oudste ultraloop van Nederland: de RUN van Winschoten. Het doel is om aandacht te vragen en fondsen te werven voor het werk van Mission Possible onder kinderen uit kansarme gezinnen in Oekraïne en Rusland. Mission Possible is van plan om met meerdere teams deel te nemen aan de 10×10 km estafette.

Mission Possible bereikt jaarlijks honderden kinderen in Rusland en Oekraïne. Velen van hen hebben traumatische ervaringen omdat ze te maken hebben gehad met huiselijk geweld. In tien verschillende steden in Rusland en Oekraïne heeft Mission Possible opvangtehuizen en rehabilitatie-centra waar moeders en jonge kinderen een nieuwe start kunnen maken. De hulp wordt mede mogelijk gemaakt door donaties en acties onder meer van gevers uit Nederland.

“De RUN van Winschoten is één van de acties waarbij wij als Mission Possible graag ons gezicht laten zien” zegt initiatiefnemer Bert Dokter. “We zijn druk bezig met het samenstellen van de teams en zijn op zoek naar sportievelingen die zich willen laten sponsoren en met ons de 10×10 km estafette willen lopen. Uiteraard is het ook mogelijk om onze lopers te sponsoren! Uw gift stelt ons in staat om jongeren in een uitzichtloze situatie weer hoop te geven. Zij krijgen bij ons alle ondersteuning die nodig is voor een menswaardig bestaan. Wij zorgen er voor dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving. Vorig jaar was de RUN voor ons een groot succes en ook dit jaar rekenen we weer op een mooie opbrengst”.

Kijk voor meer informatie op www.missionpossible.nl. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Bert Dokter: 0595438672 of info@missionpossible.nl

WINSCHOTEN - Mission Possible