Open huis-repetities bij operettevereniging

VEENDAM – Bij de operettevereniging Veendam-Wildervank (OVW) heeft het koor dringend behoefte aan versterking van zowel mannen als vrouwen. De succesvolle vereniging organiseert daarom op donderdag 4 en 11 september twee open huis-repetities waar belangstellenden vrijblijvend kennis kunne maken met de gezellige club.

Voor belangstellenden zijn er donderdag 4 en 11 september speciale open huis repetities. Tijdens de open huis-repetities kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend binnenlopen om eens te kijken, te luisteren en desgewenst mee te zingen. Tegelijk kan de gemoedelijke sfeer binnen de vereniging geproefd worden.

De openhuis repetities worden gehouden van 19.45 tot 22.00 uur in Wijkcentrum Dukdalf aan de Reede 1 in Veendam. Een kopje koffie of thee staat klaar. Wie meer informatie vooraf wil, kan dan bellen met voorzitter Eric ten Horn, te bereiken op 06 – 2932 6778.