Babycafé in Bibliotheek Winschoten

WINSCHOTEN – In Bibliotheek Winschoten wordt op woensdagochtend 17 september van half tien tot circa kwart voor elf een ‘babycafé’ gehouden voor jonge ouders met hun baby’s en dreumesen. Hanneke Waninge, werkzaam bij PrengerHoekman in Winschoten als kinderfysiotherapeute vertelt over de motorische ontwikkeling van heel jonge kinderen. Ze toont spelletjes om bepaalde vaardigheden te stimuleren. Ouder en kind kunnen daar direct samen mee aan de slag. De bibliotheek zorgt voor baby- en dreumesboekjes passend bij het thema, om te lenen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen de deelnemers de opgedane ervaringen met elkaar uitwisselen. Voor andere vragen is ook de GGD aanwezig.

Aanmelden kan via winschoten@mijneigenbibliotheek.nl, per telefoon 0597-413064, of bij een van de bibliotheken of bibliobus in Oldambt of Bellingwedde.