Burgemeester Galama zet 3000e Twitter-volger in het zonnetje!

STADSKANAAL - 3000e volger

STADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal heeft 3.000 volgers op haar Twitter account @stadskanaal_nl. Burgemeester Galama heeft om dit te vieren Janneke Klok, de 3000e volger, in het zonnetje gezet. Na de gemeente Groningen is Stadskanaal in de provincie de gemeente met de meeste volgers op Twitter.

De gemeente zit sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 op Twitter. In vier jaar tijd is het aantal volgers opgelopen tot 3.000. De gemeente is hier blij mee, omdat ons streven is steeds meer van onze dienstverlening digitaal te doen. De gemeente is op dit moment bezig met het opzetten van een Klant Contact Centrum om haar dienstverlening verder te verbeteren. Doorontwikkeling van de digitale media, waaronder social media, maakt hier onderdeel van uit.

Via @stadskanaal_nl kunt u de gemeente op Twitter volgen. Sinds een aantal maanden heeft de gemeente ook een Facebook pagina.

STADSKANAAL - 3000e volger