De iPad werkt op Ubbo Emmius

VEENDAM - Ipad Ubbo Emmius

VEENDAM – Sinds een week zijn de leerlingen van klas 1CD van Ubbo Emmius Veendam in het bezit van een iPad. De iPad wordt gebruikt naast de schoolboeken. Het zorgt ervoor dat de leerlingen extra kunnen oefenen met de lesstof,  instructiefilmpjes kunnen bekijken, moeilijkere opgaven kunnen maken en dat alles wanneer en hoe vaak ze dat willen. Ook kunnen ze tussendoor toetsen of ze de lesstof voldoende beheersen. Het docententeam heeft er hard aan gewerkt dit voor elkaar te krijgen en de eerste ervaringen zijn zeer postief.
Ubbo Emmius Veendam werkt opstroomklassen. De iPad gaat ze helpen op te stromen naar een hoger niveau. De school is er reuze trots op dat ze dit de leerlingen kunnen bieden. Volgend schooljaar wordt het aantal klassen dat met iPads werkt uitgebreid.

VEENDAM - Ipad Ubbo Emmius