Geert Jan Strijker eerste jeu de bouleskampioen van Meeden

MEEDEN - Geert Jan Strijker

MEEDEN – Geert Jan Strijker is de eerste jeu de bouleskampioen van Meeden. Strijker toonde zich zaterdagmiddag op de baan op de hoek BV-straat/Beneden Veensloot de beste speler van de 26 deelnemers. Veertien mannen en twaalf vrouwen deden mee. Hanneke Schipper was de beste vrouwelijke deelnemer. In een rechtstreeks duel met Strijker, met als inzet het algehele kampioenschap, kwam Schipper net te kort.
Bij de mannen ging de tweede prijs naar Jan Kruijer. Jarno Zemering werd eervol derde. Gea Blaauw en Grietje Feiken eindigden bij de dames op de plaatsen twee en drie.
Medeorganisator Frits Kor zegt dat dit kampioenschap een vervolg krijgt. De omgeving van de knusse baan was omgetoverd in Franse sferen. Een accordeonist zorgde voor een vrolijke noot. Er was wijn en ook werden belegde stokbroodjes uitgedeeld. De Franse vlag ontbrak evenmin. Dit kampioenschap werd gehouden

MEEDEN - Geert Jan Strijker