Gronings Goed

RenateGroenewold1

MUSSELKANAAL – Afgelopen zaterdag heeft Renate Groenewold uit Musselkanaal het startschot gelost voor de Scholencompetitie 2014. Tijdens het druk bezochte SWAMP festival zijn enkele tientallen kinderen de uitdaging aangegaan om voor hun school de eerste punten binnen te halen. In een spannende onderlinge strijd gingen de basisschool leerlingen de strijd aan op een uniek parcours dwars door het Anne Frank park dat was omgedoopt in het festivalterrein. Bij de wedstrijdloop van 4 Mijl is bij de mannen Ludy Timmer geëindigd op de eerste plaats met een tijd van 23:35. Bij de dames is Jaqueline Peeringa met een tijd van 30:54 op de eerste plaats geëindigd. Groenewold is tegenwoordig vooral zakenvrouw, na een glanzende carrière op het kunstijs.

RenateGroenewold1