Betrouwbaar, compleet en vernieuwend

Autobedrijf De Winter Nissan & Mazda Winschoten

WINSCHOTEN – Autobedrijf De Winter vierde afgelopen weekend een feest vanwege het presenteren van de nieuwste modellen van Nissan. Maar het ervaren autobedrijf wilde ook laten zien wat het allemaal nog meer in huis heeft. En dat is veel.
Autobedrijf De Winter is al meer dan 35 jaar het adres voor de auto. De zaak is opgezet door Piet de Winter. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid. Momenteel zijn er tien medewerkers, van de werkplaats tot administratie. De Winter was al Mazda-dealer, maar is ook Kia-dealer.
De Winter is dan ook gespecialiseerd in Japanse auto’s. “Japanse auto’s hebben kwaliteit, zijn degelijk en betaalbaar”, vertelt Erwin de Winter. De prijs/kwaliteitsverhouding is heel gunstig .
De auto’s kennen een hoog uitrustingsniveau; zijn heel compleet”. Wat het dealerschap van Nissan – sinds juni- betreft De Winter heeft daarin ook een groot aanbod in bedrijfsauto’s en elektrische auto’s. Tijdens de show was er primeur van de Nissan Pulsar. De Winter heeft ruime  keuze in alle merken. Naast een mooi aanbod van nieuwe auto’s ook veel gebruikte wagens.
“Wij kopen ze actief bij. Wanneer mensen hun favoriete auto niet kunnen vinden, gaan we op zoek. We importeren veel omdat in omringende landen het aanbod groter is.” De Winter is ook het adres voor schadeherstel en APK. Er is gratis vervangend vervoer beschikbaar, zelfs leenfietsen van Mazda. De medewerkers staan zes dagen voor de cliënt klaar.
Autobedrijf De Winter is door de week geopend van 8 uur tot 18.00 uur. Vrijdagavond koopavond en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden op afspraak. Het bedrijf is gevestigd aan Transportbaan 20-22, 9672 BK Winschoten, Telefoon: 0597 432 552

dewinter