Ontknoping Nederlands Kampioenschap Ovalracing

TER APEL – Tijdens een zeer internationaal getint raceweekend zal er op zaterdag 27 en zondag 28 september dit jaar voor het laatst gestreden worden om de punten die meetellen voor het Internationale Nederlands kampioenschap Ovalracing 2014. De beslissingen voor dit kampioenschap gaan dan ook in dit weekend vallen. Daarnaast is er dit jaar voor gekozen om deze finales in een heus raceweekend op te nemen. Er zullen dus maar liefst twee dagen internationale autoraces van hoog niveau in het autosportstadion “De Polderputten” te beleven zijn. Het 35 jarig jubileum van de Noord Nederlandse Ovalracing zal op deze wijze op een spectaculaire manier worden afgesloten. De Noord Nederlandse Ovalracing heeft alles uit de kast gehaald om dit 35 jarig jubileum van het NK Ovalracing in Ter Apel feestelijk af te sluiten. De finales van het NK Ovalracing starten op zaterdag 27 september om 14:30 uur. In de avonduren zullen de races onder kunstlicht een zeer spectaculair vervolg krijgen. Op zondag 28 september starten de races om 11:30 uur en zullen alle Nederlandse kampioenen bekend en gehuldigd worden.  Naast de ovalraces zullen enkele top driftcoureurs uit Nederland en Duitsland enkele demo’s verzorgen. 

Spannende strijd in de Superklasse