‘Tribute Night Of Pop’ in Winschoten

WINSCHOTEN – Zaterdag 11 oktober wordt in Winschoten onder de naam Tribute Night Of Pop een eerbetoon gebracht aan de popmuziek. 
Tijdens de eerste editie van de Tribute Night Of Pop een top Line-up. Deze avond-/nacht wordt er een eerbetoon gebracht aan de muziek van Bruce Springsteen gespeeld door Europe’s No.1 Springsteen Tributeband, The Bruceband en aan niemand minder dan Tina Turner gespeeld door Nice n’ Rough’, een Tribute To Tina Tuner band die al  jaren op het hoogste level speelt. Artiesten die meer dan hun sporen hebben verdiend in de muziekgeschiedenis. Beide bands gelden als de absolute top tribute bands van de afgelopen jaren. Achter de Formido in Winschoten wordt een grote hal geplaatst waar het evenement gaat plaats vinden. Aanvang 20.30 – 01.30 uur. Kaarten kosten € 15,– en zijn online verkrijgbaar en bij ondermeer de Primera in Winschoten, Scheemda en Oude Pekela. The Bruceband is in 2003 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de beste Bruce Springsteen-Tributebands met een indrukwekkende staat van dienst en met optredens in binnen- en buitenland. Bij The Bruceband kun je dezelfde sfeer verwachten als bij een Bruce Springsteen en de E-streetband-show. Een spetterend concert met muziek van Bruce en veel interactie tussen de band en het publiek. Nice N’ Rough is een Tribute To Tina Turner die zich sinds een aantal jaren op het hoogste level der Tributes manifesteert. Weliswaar met een blanke zangeres in het voorste gelid die echter een ongekende sound-a-like is van Tina Turner met verder alle looks en moves en een absolute passie voor deze diva evenals de muzikanten die de sound weergaloos weten neer te zetten. Samen met Pepi Petersen zetten zij de show en muziek dusdanig  neer dat u zich waant bij een Tina Turner concert. Op de site www.TributeNightOfPop.nl kunt u nog meer informatie vinden.