Het is nú de tijd voor TONZON Vloerisolatie!

REGIO – Niets zo grillig als het Nederlandse klimaat. De achterliggende prachtige juni en juli zomermaanden kenden een relatief ijskoude domper met de maand augustus en wie weet wat de herfst en winter ons gaan brengen. Maar wat voor weer het ook gaat geven: met vloerisolatie van het unieke TONZON-concept is het altijd warm en behaaglijk in huis, krijgt vocht nog nauwelijks een kans en levert de besparing op stookkosten aanzienlijk meer rendement op dan een spaarrekening.
De revolutionaire TONZON-isolatiemethode is gebaseerd op het principe van de thermosfles en bestaat uit volledig opvouwbare zogenaamde ‘Thermoskussens’. De meeste fabrikanten van conventioneel isolatiemateriaal verwerken de lucht -die immers de warmte moet geven- onpraktisch en overbodig tussen vezels of in cellen. Het isolatiemateriaal krijgt daardoor een groot volume en dagelijks rijden vrachtwagens door stad en land die in wezen niet veel anders dan lucht vervoeren (en tegelijk onnodig veel CO2 uitstoten).
TONZON folie kent relatief de hoogste isolatiewaarde en wordt naadloos verwerkt. Het materiaal is niet irriterend of giftig en snel en zonder problemen te verwerken. Tijdens het aanbrengen van het isolatiemateriaal is het niet nodig de woning tijdelijk te verlaten. Meer info: www.tonzon.nl of bel met 0900 – 28 66 966 (€ 0,10 p/min).