Taxatiedagen in Oost Groningen

REGIO – Er worden zaterdag 11 oktober in Hotel Royal York en op maandag 13 oktober in Hotel Parkzicht taxatiedagen georganiseerd. De  vraag: “Wat zijn uw munten waard ?” kan dan beantwoord worden. De experts zijn Karel de Geus muntveilingen B.V. uit Veldhoven (040 – 212 34 55), Romunt B.V. Numismatiek uit Roermond (0475 – 316 010) en Mevius Numisbooks Int. B.V. uit Vriezenveen (0546 – 561 322), samen goed voor meer dan 100 jaar aan kennis en ervaring. Zij taxeren kosteloos de door bezoekers meegebrachte munten, penningen en bankbiljetten op basis van de huidige marktwaarde. Beide bijeenkomsten vinden plaats van 13.00 tot 17.00 uur. Men kan zich tijdens deze dagen ook vrijblijvend laten informeren over inlevering voor internationale muntenveilingen of eventuele verkoop. Alle dagen is de entree gratis. Zie voor meer informatie ook de websitewww.munttaxatie.nl.