Bowlingteam heeft sponsor gevonden

bowling

SAPPEMEER – Hengelsport Sappemeer is het komende seizoen sponsor geworden van een bowlingteam dat uit zal komen in de Regionale Competitie van Noord Nederland. Het team zal in de periode van oktober tot mei 2015 wedstrijden spelen in diverse bowlingcentra in Noord Nederland. Thuisbasis is Bowlingcentrum De Veenpoort in Veendam.

De eigenaren Otto en Cobi Ketelaar van de hengelsportwinkel in Sappemeer zijn zelf al jaren enthousiaste bowlers. Toen de vraag kwam om een team in de nationale competitie te sponsoren was dat dan ook snel geregeld. Het team bestaat uit vier spelers. Zij gaan spelen in de zogenaamde trioleage waarbij in wisselende samenstelling telkens drie spelers het team vormen. De spelers komen uit de hele regio en spelen allemaal ook de huiscompetitie in Veendam aan de Lloydsweg.

De competitie bestaat uit 8 speeldagen die worden gespeeld in bowlingcentra in Veendam, Heerenveen, Assen, Steenwijk en Lelystad. In Assen en Steenwijk wordt er twee keer gespeeld.

Voor Bowlingteam Hengelsport Sappemeer.nl. begint de competitie met een thuiswedstrijd in Veendam op zondag 19 oktober. Vanaf 10.00 worden er door het team 7 wedstrijden gespeeld. De toegang is gratis. Publiek is uiteraard welkom om het team aan te moedigen. Op de foto staan boven van links naar rechts: Otto Ketelaar, Henk Kiewiet, Gerard Kiewiet en Cobi Ketelaar en gehurkt: Frans Luijckx en Remy Oldenburger.

bowling