Leerlingen Dollard College sportief met sponsorloop

WINSCHOTEN - Dollard College sponsorloop

BELLINGWOLDE – Ruim 177 leerlingen van het Dollard College vestiging Bellingwedde in Bellingwolde stonden onlangs aan de start voor hun sponsorloop. De sponsorloop is de aftrap voor het 175 jarig bestaan van het voortgezet onderwijs in Bellingwolde dat op 1 november met een reünie wordt gevierd. Na het startschot moesten de leerlingen zoveel mogelijk rondjes lopen om geld in te zamelen. De opbrengst is voor de realisatie van een panna-kooi. De sportieve leerlingen waren zeer gemotiveerd en hebben €1893,00 bij elkaar gelopen.

Naast de sponsorloop staat er nog meer op de planning. Op 22 en 23 oktober krijgen de leerlingen van de vestiging en de basisschoolleerlingen van groep  7 en 8 een gastles in een opblaasbaar Planetarium. Voor de huidige leerlingen is er op donderdag 30 oktober een sportieve dag gepland. En voor oud-leerlingen is er op zaterdag 1 november een reünie, met inmiddels al 400 aanmeldingen. Voor meer informatie en opgave: www.reunievobellingwolde.nl.

WINSCHOTEN - Dollard College sponsorloop