Sportcentrum Oxygym Nederlands kampioen

VEENDAM - Oxygym Seniors foto krant

VEENDAM – De Nederlandse Kampioenschappen van Soneo werden onlangs gehouden in theater de Spiegel in Zwolle. Vier teams, twee duo’s en twee freestylers van Oxygym deden hieraan mee. De Oxygym mini’s deden mee in de categorie showdance 10-13 jaar en werden beloond met een 10e plaats, Hysteria deed mee in de categorie streetdance 10-13 jaar en behaalden een mooie 7e plek. De meiden van Firechicks kwamen uit in de categorie showdance 18+ en zij kwamen op een 4e plaats. De Oxygym seniors deden mee in de categorie cheerdance 14+ en het ging zo goed dat ze de titel Nederlands Kampioen mee naar huis mochten nemen. Deze meiden hebben zich nu geplaatst voor het EK 2015 in Slovenië. Ook had Oxygym twee duo’s. Noa van der Laan en Elise Mulder de jongste deelnemers van Oxygym mochten het opbrengen tegen negen andere duo’s in de leeftijdsklasse van 6-9 jaar en zij behaalden een mooie tweede plek. Nadine Mulder en Quinty Martena kwamen een leeftijdsklasse hoger uit en behaalden een vijfde plaats.

Freestylers Mandy Idema en Elise Mulder werden zesde en zevende in de jongste categorie 6-9 jr. De trainsters van Sport en Gezondheidscentrum Oxygym zijn blij met de behaalde resultaten.

De muziek-mixen zijn wederom gemaakt door Jeremy Ebell van Dazzlin Sounds Commercial & Music Produktions. Er wordt nu weer hard getraind voor het nieuwe dansseizoen, wil je meedoen meld je dan snel aan tel. 0598-633514.

VEENDAM - Oxygym Seniors foto krant