Close harmony in de Watertoren

STADSKANAAL – Op zondag 26 oktober organiseert het Streekhistorisch Centrum weer een concert in de watertoren van Stadskanaal. Deze keer zal het Close harmony kwartet Fosfour uit Sellingen haar muziek ten gehore brengen in de bijzondere  akoestiek van de toren. Zij zingen a capella liederen in allerlei stijlen: zowel eigen  bewerkingen van bekende stukken als zelfgeschreven nummers, zodat ze inmiddels een uniek en gevarieerd repertoire hebben opgebouwd.

Een deel van dit repertoire zal het a capella kwartet FosFour ten gehore brengen tijdens het koffieconcert op 26 oktober om 14.30 uur in de Watertoren van Stadskanaal. Na afloop staat er koffie en thee met koek klaar in het Streekhistorisch Centrum. Reserveren kan via email: info@streekhistorischcentrum.nl of onder kantooruren telefonisch via 0599-612649. De entree bedraagt acht euro, donateurs van het Streekhistorisch Museum betalen vijf euro.