Inloopmarkt Netwerkcafé Vrijuit groot succes

Informatieavond veel doen met weinig geld in Buurthuis De Stobbe Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Het Netwerkcafé Vrijuit voor mensen met een uitkering organiseerde afgelopen woensdag in buurthuis de Stobbe in Musselkanaal een inloopmarkt ‘Veel doen met weinig geld’. Maar liefst twaalf Stadskanaalster organisaties die zich inzetten voor mensen met een smalle beurs presenteerden zich hier met hun activiteiten.  Zo was er een workshop kokkerellen met de Voedselbank Zuidoost- Groningen. Ook waren er enthousiaste reacties voor de minima modeshows van kledingruilbank Veur Noppes.  Het  Netwerkcafé Vrijuit Stadskanaal is een platform van en voor uitkeringsgerechtigden die ervaringen willen delen, hun netwerk willen uitbreiden en informatie willen over vrijwilligerswerk en een uitkering. Het volgende Netwerkcafé staat gepland voor woensdag 19 november en gaat over de nieuwe Participatiewet.

Informatieavond veel doen met weinig geld in Buurthuis De Stobbe Musselkanaal