Ronn Mulder

FINSTERWOLDE - Ronn Mulder

Dat het dorp Finsterwolde met pakweg 2500 inwoners al diverse personen heeft voortgebracht die hun kop boven het maaiveld uitstaken is wel duidelijk. Niet alleen topvoetballer Arie Haan heeft zijn roots in ‘Finnewol’ liggen, ook acteur Wim Zomer (speelde de rol van Daniël in Goede Tijden, Slechte Tijden) is geboren in het dorp in hartje Reiderland.

Ook anno 2014 is er een Finsterwolder die het dorp positief vertegenwoordigt. Ronn Mulder werd er begin september namelijk uitgeplukt tijdens de castingdag van de internationaal befaamde modellenwedstrijd Elite Model Look in Winschoten. De tiener uit Finsterwolde haalde afgelopen week zelfs de finale in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Daar wist Ronn Mulder niet te winnen, maar hij stond na afloop niet met lege handen. Hij kreeg namelijk na afloop een modellencontract bij Elite Model Look. Deze organisatie gaat het komende jaar voor hem op zoek naar opdrachtgevers.

Kortom, de Elite Model Look in Winschoten is in meerdere opzichten een succes geweest. Marketing Oldambt was zeer verguld met de positieve aandacht voor de Molenstad en het Oldambt en Mulder heeft deze dag een passend vervolg kunnen geven. Wanneer je de regio zo positief op de kaart zet verdien je een eervolle vermelding. Alleen al daarom is Ronn Mulder het Gronings Goed van deze week.

FINSTERWOLDE - Ronn Mulder