Kerken Winschoten bieden rustplek tijdens Adrillen

WINSCHOTEN – Maandag 3 november 2014 slaan acht kerken in Winschoten de handen ineen tijdens de jaarlijkse Allerheiligenmarkt.  Zij creëren voor de bezoekers van Adrillen een heerlijke ontspannen omgeving om even op adem te komen en inspiratie op te doen. De rustplek bevindt zich in de Marktpleinkerk en is gratis toegankelijk voor jong en oud, iedereen is van harte welkom! De Marktpleinkerk is van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Er zijn verschillende dingen te beleven; kunst in de vorm van een expositie van kunstenaar Freek Pruiksma, live muziek, poëzie, ontmoeting en stilte. Deelnemende kerken zijn Vrije Evangelische Gemeente, Protestantse Kerk Nederland, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Christelijke Gereformeerde Kerk,  Evangelische gemeente Immanuël, Baptistengemeente, Leger des Heils en de Rooms Katholieke Kerk.