WVV verliest opnieuw, Hoogezand krabbelt op

REGIO – Daar waar Onstwedder Boys fors op de broek kreeg, moest WVV een dag later ook bakzeil halen. Hoogezand heeft de weg naar boven gevonden en Muntendam wint op bezoek bij Bellingwolde.
Op de zaterdag had Onstwedder Boys het bijzonder lastig met Hollandscheveld. In Drenthe werd het maar liefst 7-2 voor de thuisploeg. Doelpunten voor de Onstwedders werden gemaakt door Harm Visser en Robert de Vries. In dezelfde klasse wist SJS wel te winnen. Thuis tegen Veenhuizen werd het 5-2, dankzij de heren Breedveld. Rick wist er eentje voor zijn rekening te nemen, Roy maakte de overige vier treffers.
Een dag later verloor WVV opnieuw, dit keer van Hoogeveen met 4-0. Daarmee komt de mooie seizoensstart van de Winschoters in een wat ander perspectief te staan. Het roemruchte voetbalbolwerk is afgezakt naar de middenmoot.
Hoogezand won met 2-1 van Roden en krabbelt daarmee op naar de middenmoot. Met acht punten uit zeven wedstrijden is het seizoen weliswaar nog niet denderend, maar er gloort weer hoop. Dankzij Sebastiaan Wollinga en Severiano van Bolhuis, die de doelpunten maakten voor Hoogezand.
Bellingwolde verloor thuis met 3-1 van Muntendam  en de zorgen voor de grensbewoners worden daarmee groter en groter. De Muntendammers wonnen dankzij Jarno Drent, Roy Muurman en Pascal Venema. Melvin Ubels scoorde de enige treffer voor Bellingwolde.