Zangduo brengt Unforgettable show


Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in /home/groot/domains/grootgroningen.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2007

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in /home/groot/domains/grootgroningen.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2007

VEENDAM – Marja ten Horn en Annechienus Pot staan samen op zondagmiddag 2 november  in theater vanBeresteyn Veendam met een schitterend nieuw concert  ‘Unforgettable’.  Twee prachtige stemmen die vele jaren een magische eenheid vormden bij operettevereniging Veendam-Wildervank. Ze zijn uitgegroeid tot “het operette paar” van de regio.
Dit geweldige koningskoppel is ook wel bekend van hun tv-optreden in het succesvolle programma “Una voce particolare”. Na optredens met diverse ensembles in binnen- en buitenland brengen zij nu hun eerste eigen show in theater vanBeresteyn Veendam. Ze nemen u mee langs prachtige Nederlandse kleinkunstliederen, ontroerende operette duetten en vertolken repertoire uit musical en jazz. Dit alles omlijst door begeleiding van Erik Kammenga op vleugel.
Een meeslepende middag ( aanvang 15.00 uur ) met een duo waar de chemie vanaf straalt. Kaarten bestellen is mogelijk bij vanBeresteyn Veendam via  www.vanberesteyn.nl of aan de kassa.

VEENDAM - Ter Horn en Pot