CBS De Lindenborgh huldigt prijswinnaars

MUSSELKANAAL - Lindenborgh winnaars

MUSSELKANAAL – De Kinderboekenmaand op CBS De Lindenborgh in Musselkanaal heeft verschillende winnaars opgeleverd bij de voorleeswedstrijd. In groep zes won Ella Akker, werd Manon Blaauw tweede en Sara van Verseveld derde. In groep zeven was Janet Raveling de beste, vóór Lindsey Langevoort en Tess Folkers. In groep acht was de eerste prijs voor Eline Super, gevolgd door Mila Roggen en Marloes van der Laan. Naast de voorleeswedstrijd hebben alle groepen mooie werkstukken gemaakt, zoals een cupcake-taart, gedichtenposters en zelfgemaakte boeken met prachtige illustraties. Daarnaast hield de school ook een ballonwedstrijd. De ballon van groep 2B kwam het verste, deze werd helemaal in het Duitse Krempe gevonden. Deze ballon bleef dus 190 kilometer in de lucht!

MUSSELKANAAL - Lindenborgh winnaars