Kleurrijke kunst in dr. Aletta Jacobs College

HOOGEZAND - Expositie Angelique Meulenkamp

HOOGEZAND – In het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand is een nieuwe expositie geopend. Angelique Meulenkamp uit Kropswolde exposeert de komende twee maanden in de school.  De kunstenares schildert al een jaar of tien, maar is vooral de laatste twee jaar actief met exposeren. Onlangs nog was haar werk te zien in het Hilton Hotel in Parijs.

Angelique werkt met acrylverf en schildert met vlotte kwaststreken de meest hippe en kleurrijke dieren op het doek. Werk dat heel erg goed in het gebouw van het dr. Aletta Jacobs College past. Belangstellenden kunnen tot aan de kerstvakantie, tijdens schooluren de expositie in de locatie Laan van de Sport 4 bekijken. Meer informatie is te vinden  www.angeliquemeulenkamp.nl.

HOOGEZAND - Expositie Angelique Meulenkamp