De Treffer viert 25-jarig jubileum

WINSCHOTEN – Wit- en bruingoedzaak De Treffer, al decennialang een begrip in Winschoten, viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. De onderneming van Aad van ‘t Hof viert dat middels verschillende acties en voordeeltjes voor de klanten. De Treffer is aangesloten bij de landelijke keten Electronic Partner.Onafhankelijk, dat wel, want Van ’t Hof wil baas in eigen huis blijven. De bekende electronicazaak is al ruim 25 jaar een begrip in de regio. Met de nieuwe ‘medewerker’ Virtual Self worden de klanten nog beter bediend. Deze service is een digitale touchscreen-presentatie van de complete EP-collectie.Naast deze extra service heeft De Treffer sinds kort een nieuwe aanbieder van koffiezetapparaten in haar gelederen. De firma Yura is prominent zichtbaar in de Koffiecorner en breidt het assortiment van de winkel uit. De Treffer is gevestigd aan de Papierbaan 55 in Winschoten en telefonisch  te bereiken via 0597 – 424 339. Meer info: www.epdetreffer.nl.

WINSCHOTEN - De Treffer