Eerste selectie v.v. Meeden ambassadeur van Sportimpuls Meeden

MEEDEN РSportimpuls Meeden, onderdeel van de Dorpscoöperatie Meeden, heeft de eerste selectie en begeleiding van de voetbalvereniging Meeden presentatiejacks geschonken. Deze jassen worden gedragen bij thuis- en uitwedstrijden.
Een visitekaartje voor de zondag 4e klasser, maar zeer zeker ook voor Sportimpuls Meeden. De voetbalvereniging is een van de clubs die deelnemen aan dit project.
De selectievoetballers fungeren als ambassadeurs van Sportimpuls Meeden. Ze hebben voor het dorp een voorbeeldfunctie en kunnen een handje helpen bij verschillende activiteiten in het dorp.
Via het project Sportimpuls Meeden moet de leefbaarheid in het dorp Meeden worden vergroot. Dit project is bedoeld voor jong en oud. Het doel van Sportimpuls Meeden is om de samenwerking te versterken tussen sportverenigingen, zorg, welzijn, onderwijs en Dorpscoöperatie Meeden. Voorzieningen worden zo beter benut en de sociale structuur wordt versterkt.
De leefbaarheid wordt vergroot en er ontstaat een vitale kern. 

MEEDEN - Sportdorp Meeden