Lions Club Winschoten schenkt duizenden euro’s aan scholen

DWG_DWGS-p15.pdf - Adobe Acrobat Pro

WINSCHOTEN – Acht basisscholen uit de gemeenten Oldambt en Bellingwedde hebben afgelopen week ieder een prijs van duizend euro in ontvangst mogen nemen van de Lions Club Winschoten ten behoeve van hun eigen schoolplan. De Lions Club Winschoten schreef een wedstrijd uit en het thema was Jeugd. Alle basisscholen in de beide gemeenten mochten meedoen en dit resulteerde in acht geweldige inzendingen die allen voor hun inzet zijn beloond. De O.B.S. De Waterlelie uit Winschoten maakte zelfs een complete maquette van het schoolplein voor hun plan. Reden voor de leden van de Lions om deze enthousiastelingen vorige week persoonlijk het goede nieuws te komen vertellen! De andere winnaars waren twee scholen uit Oostwold, een uit Blijham, een uit Scheemda, een uit Heiligerlee en nog twee uit Winschoten. Juf Martine Alting en haar leerlingen van OBS de Waterlelie uit Winschoten zijn hier dan ook op de gevoelige plaat vastgelegd.

DWG_DWGS-p15.pdf - Adobe Acrobat Pro