Supercoole Sinterklaasdisco in Muntendam!

MUNTENDAM – De Stichting Jeugdwerkgroep zoals ieder jaar een Sinterklaas Disco voor de kinderen van de basisschool. Het was gezellig druk met ruim 120 kinderen en er werd flink gedanst. Zeer onverwachts ging de deur open en wie kwamen daar binnen Sinterklaas en zijn Pieten. Wat blijkt nu, Sinterklaas had dit jaar ook een Disco Piet meegenomen. De goedheiligman kwam maar liefst met tien pieten binnen tijdens het welkomstlied. Nadat Henny Lamain de Sint had verwelkomd werd er veelvuldig gezongen en de pieten strooiden met pepernoten in het rond. Ook de polonaise werd niet vergeten door de Disco Piet die er vrolijk op los hoste. Gelukkig hadden Sinterklaas en zijn pieten de zak met cadeautjes meegebracht en alle kinderen kregen iets leuks mee naar huis. Naderhand kon iedereen beamen dat het een onvergetelijke Sinterklaasdisco was.

MUNTENDAM - St Jeugdwerkgroep