SJO Reiderland D2 in nieuwe outfits!

DRIEBORG - SJO Reiderland D2 sponsor

BAD NIEUWESCHANS/DRIEBORG – De jongens van SJO Reiderland D2 lopen er dankzij sponsor Abels Internationaal Transport weer tiptop bij. Het team vaart wel bij deze opsteker, want de eerste wedstrijd in de nieuwe tenues werd met 9-1 gewonnen van NEC Delfzijl! Sowieso staat de ploeg er goed op, want tot dusver werd er alleen nog maar verloren van koploper BNC met 4-3. Op de foto staan: Mart bakker (coördinator), Daan Sturkenboom, Pascal Abbas, Nick Delger, Geert Abels (sponsor), Michael Roth, Iwan Abels, Achim Roth (trainer), Brian Doornbosch, Sven Glazenburg, Ronald Abels (sponsor), Ivar Delger, Tim Bakker, Mathijs Kleinhuis, Maarten Kleinhuis, Lars Metting, Yoran Metting, Christian Abels (sponsor), Leon Spa, Tommy van Dijk, Jan van Dijk

(trainer) en Bastiaan Abels. Bjorn Schrikkema en Liset Schuur (leidster) waren niet aanwezig bij het maken van de foto.

DRIEBORG - SJO Reiderland D2 sponsor