Alcoholbewuste sportkantine bij FC Ter Apel’96!

TER APEL - Alcoholkeurmerk

TER APEL – De voetbalvereniging FC Ter Apel’96 heeft als eerste sportvereniging in de gemeente Vlagtwedde het keurmerk ‘Alcoholbewuste sportkantine’ ontvangen. Wethouder Wietze Potze (PvdA) overhandigde het keurmerk aan de trotse voorzitter Jan Buining van de club. Het keurmerk geeft namelijk aan dat de fusieclub haar verantwoordelijkheid heeft genomen rondom alcoholpreventiebeleid. Volgens de gemeente is de kantine van Ter Apel een plaats waar op verantwoorde wijze wordt omgegaan met alcohol en jongeren. De preses was met het ontvangen van het keurmerk goedgeluimd en dat was ook niet zo verwonderlijk, want even daarvoor zag hij de manschappen van trainer Rik Udema met 3-0 winnen van Alteveer. Of de doelpuntenmakers Patrick Bults, Thijs Over en Joey Huizingh na afloop op een verantwoorde manier een biertje nuttigden op de overwinning is niet bekend…

TER APEL - Alcoholkeurmerk