Eerste lustrum Kerstmarkt Winschoten

BEERTA - Vrijwilligers Dickens Day

WINSCHOTEN – Het is alweer de vijfde keer dat er een kerstmarkt in de RK St. Vituskerk in Winschoten wordt gehouden. Belangstellenden kunnen dit meebeleven op zaterdag 13 december van 10:00 tot 16:00 uur. De markt wordt om 10.00 uur geopend met de stadsomroeper en klokgelui en om 16.00 uur afgesloten met het uitdelen van de vele prijzen van de loterij. Door het grote aantal vrijwilligers met diverse producten en activiteiten belooft het een gezellige en sfeervolle kerstmarkt te worden. Nu reeds zijn de kniepertjes en loten te verkrijgen. Ze zijn te bestellen via telefoonnummer 0597-432277, ‘s morgens tussen 9:00 en 11:00 uur. De winnende lotnummers worden op het plein bekend gemaakt om 16.00 uur. Tijdens de markt draait het rad van fortuin waarmee leuke te prijzen te winnen zijn.

BEERTA - Vrijwilligers Dickens Day