Stichting Sintcentrale Veendam wint Provinciale Vrijwilligersprijs!

VEENDAM - Stichting Sintcentrale winnaar

GRONINGEN – Het Odensehuis in Groningen, de stichting Sintcentrale in Veendam en de stichting Buurthuiskamer in Aduard zijn de winnaars van de Provinciale Vrijwilligersprijs 2014. De winnaars werden vorige week bekend gemaakt door gedeputeerde Marianne Besselink tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Provinciehuis. Met de prijs wil de provincie haar waardering laten blijken voor het vele vrijwilligerswerk in Stad en Ommeland.

Er werden prijzen uitgereikt in de categorie├źn zorg, leefbaarheid en jeugd.
Het Odensehuis won de prijs in de categorie zorg, de Sintcentrale in de categorie jeugd en de Stichting Buurthuiskamer Aduard in de categorie leefbaarheid. De overige genomineerden, Stichting DWS uit Stadskanaal, Stichting Jeugdwerk Harkstede en Buurtbemiddeling Delfzijl ontvingen een aanmoedigingsprijs. De winnaars krijgen een bedrag van 3000 euro; de aanmoedigingsprijs bedraagt 1000 euro.

VEENDAM - Stichting Sintcentrale winnaar