Kerstconcert Elad in Wildervank

WILDERVANK – Op 19 december 2014 om 20:00 geeft christelijke brassband Elad uit Muntendam onder leiding van Gosse Reijenga een sfeervol kerstconcert in de Grote Kerk aan de Raadhuisstraat 8 te Wildervank. Het Christelijk Groot Gemengd Koor onder leiding van Johan Pots verleent medewerking aan dit concert. Het programma bestaat uit een mooie mix van kerstmuziek en ander repertoire. Tijdens de samenzang kan ook het publiek van zich laten horen.
Het concert vindt plaats in de Grote Kerk aan de Raadhuisstraat 8 te Wildervank en begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 10 euro. Kinderen tot 18 jaar betalen 5 euro. Entree is inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden besteld via info@brassbandelad.nl.