Maxima ook in januari open

WINSCHOTEN – Kledingbank Maxima Winschoten is per 1 oktober open gegaan en na ruim twee maanden hebben al veel mensen de winkel (achter de Action) bezocht.
De  kledingbank voldoet aan een grote behoefte want er zijn ruim 620 cliĆ«nten ingeschreven. Mensen kunnen bij Maxima kleding uitzoeken zonder te betalen wanneer men kan aantonen een inkomen te hebben tot maximaal 110% van het bijstandsniveau.
Er is besloten dat de winkel ook in januari nog een aantal weken open blijft. De laatste openingsdag is 19 december. Vanaf 6 januari tot en met 30 januari gaat de winkel dan weer open voor de wintercollectie. Februari en maart wordt gebruikt om de winkel aan te passen en de winterkleding te verwisselen voor de zomerkleding. Kleding sschenken kan door het tijdens openingstijden af te geven. Verder kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 06-30704584 of door te mailen naar winschoten@kledingbankmaxima.nl.