Team AtC trapt KWF activiteiten af met een formeel tintje

VEENDAM – Team AtC is haar seizoen vol activiteiten van start gegaan met een officiële presentatie van het team. Deze vond vorige week plaats. Het team zal diverse acties gaan voeren om geld op te halen voor Alpe d’HuZes, waar Patrick de Vries en consorten volgend jaar aan hopen deel te nemen. De eerste activiteit staat gepland op zaterdag 20 december. Pm 17.00 uur vindt de start plaats van een reeks evenementen die door team AtC de komende maanden ten bate van het KWF worden georganiseerd. De SantaRun en wandeling starten dan  bij mede organisator SV Veendam Atletiek in Wildervank. Meer info: www.teamatc.nl.
Iedereen die het KWF een warm hart toedraagt kan via Team AtC  een donatie aan het KWF  doen. Voor bedrijven en instellingen kan dit worden gecombineerd met een kosteloos bedrijfslogo op de teamkleding van team AtC.  Belangstelling:  graag een mail naar teamatc@live.nl.

VEENDAM - Team ATC Presentatie