Wethouders Huizing en Lok overhandigen prijs

APPINGEDAM – Bezoekers van de Noordelijke Promotiedagen in november konden bij de gezamenlijke stand van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde meedoen aan een prijsvraag.
Marjolein de Vries uit Appingedam kwam als winnares uit de bus en kreeg vandaag een waardebon voor een Westerwolds arrangement overhandigd door wethouder Bart Huizing van Bellingwedde en wethouder Seine Lok van Vlagtwedde.
De vraag was: ‘Hoeveel kilometers wandelroute telt Westerwolde?’.
Met haar antwoord van 274,9 kilometer kwam Marjolein de Vries het dichtste bij het juiste aantal van 275 kilometer. Vanochtend ontving Marjolein uit handen van de wethouders Huizing en Lok een overnachtingsarrangement in Westerwolde met keuze uit diverse uitstapjes.
Het arrangement is mede mogelijk gemaakt door Stichting Promotie Westerwolde.

WESTERWOLDE - Prijsuitreiking