Terug en Vooruit met… Herman Manders

Stichting Oldambtblues

Wat was jouw hoogtepunt van 2014?
Terugkijkende naar het afgelopen jaar, prijs ik mijzelf gelukkig dat er diverse  momenten zijn geweest waarvan je aanvankelijk dacht, moet ik daar nu nog zoveel energie insteken en als het achter de rug is, dan zie je alleen maar blijde gezichten en weet je ik heb het goed gedaan. Of het nu in familieverband is op het moment dat je 15 jaar getrouwd bent en dan met familie en vrienden een heerlijk zomersfeest organiseert of met oudkollega’s in verenigingsverband een busreis, een fietstocht dan wel een eindejaarsfeest organiseert, het zijn allemaal momenten in je leven die je een rijkdom aan herinneringen geven. Voor de Stichting Oldambtblues waar je je het hele jaar voor inzet is naast de maandelijkse Bluesmiddagen, het jaarlijkse Bluesfestival “To the Roots“ en de oprichting van de band ’t Oldambt Bluescollectief toch wel een hoogtepunt van het afgelopen jaar.
Waar kijk je naar uit in 2015?
In de periode rondom het Kerstfeest willen we altijd graag vooruitkijken  en plannen maken voor het komende jaar. Naast de wens van  een ideale wereld waar iedereen in gezondheid en vrede naast elkaar leeft hoop ik voor mijzelf dat de actieve momenten van het afgelopen jaar ook in het komende jaar zullen voortgezet worden.

 

OUDE PEKELA - Herman Manders