Terug en Vooruit met… Marc Hesp

Secretaris vv ZNC en kandidaat D66 voor Statenverkiezingen 2015

Wat was jouw hoogtepunt van 2014?
De NoorderBaanBattle! Samen met een andere coach heb ik een groepje geweldige jongeren uit de regio mogen begeleiden in hun zoektocht naar passend werk. Het is van belang dat je in het begin van je carrière de juiste keuzes maakt, het gaat wel om je toekomst. Het was zo mooi om te zien hoe bedrijven uit de wijde regio hun deuren openzetten om ze te helpen. Geweldig om te mogen doen, heel inspirerend.
Waar kijk je naar uit in 2015?
Allereerst naar de zomer. Ik ben wel toe aan wat zonlicht en barbecue met vrienden. Daarnaast kijk ik uit naar de leuke projecten die binnen mijn bedrijf op stapel staan. En in maart zijn de Statenverkiezingen, waarvoor ik voor D66 verkiesbaar ben. Ik wil me graag inzetten voor meer kansen voor ondernemerschap in deze provincie. Er gebeuren al zoveel goede dingen in deze provincie en dat kan nog groeien. Als ik voldoende stemmen krijg, heb ik de kans om daaraan mee te bouwen. Daar kijk ik echt naar uit.

ZUIDBROEK - Marc Hesp