Coop Bert Stuut kiest voor Groot Groningen

BAD NIEUWESCHANS – De wekelijkse aanbiedingen van supermarkt Coop Bert Stuut zijn vanaf heden te lezen in Groot Groningen! De supermarkt is gevestigd aan de Hoofdstraat 41 in Bad Nieuweschans en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A7 en de binnenwegen. Met de campagne in Groot Groningen verwacht Stuut zijn klanten nog beter te kunnen bereiken.
Met Coop Bert Stuut herbergt Bad Nieuweschans dan ook een supermarkt van formaat. De winkeleigenaar heeft namelijk zijn eigen koffiemerken, terwijl ook sigarenliefhebbers bij Stuut aan hun trekken komen.
Een uniek concept. “Klanten komen hier speciaal voor de koffie naartoe”, weet Stuut. “We hebben hier ook een eigen restaurant met 36 zitplaatsen in de zaak.” Verder is de winkel in 2013 uitgeroepen tot beste Coop van Nederland en ook voor de verkiezing van 2014 zit Bert Stuut weer in de finale. Kortom, het is goed toeven bij Coop Bert Stuut in Bad Nieuweschans!
Coop Bert Stuut is op maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. De winkel is telefonisch te bereiken via 0597 – 521 678. Daarnaast heeft Coop Bert Stuut ook een maatschappelijke functie.
Sinds november 2014 is de winkel een afhaalpunt voor leden van de bibliotheek in de gemeente Oldambt. Bibliotheekleden kunnen hier hun reserveringen ophalen en terugbrengen.

BAD NIEUWESCHANS - Bert Stuut