HS Voedingsadvies & Coaching helpt bij goede voornemens!

SAPPEMEER – Gewichtsconsulente HS Voedingsadvies & Coaching is hét adres om het nieuwe jaar met goede voornemens te beginnen. “Aan het begin van het nieuwe jaar nemen veel mensen zich voor om af te vallen of gezonder te gaan leven. Helaas is bij veel mensen niet bekend dat het voor jezelf verbieden van eten, maar ook andere dingen, vaak juist averechts werkt. Hoezo dan?”, aldus consulente Vertie Vlaar.
“Wanneer je iets verbiedt voor jezelf, richt je al je aandacht erop. Op korte termijn zal het je wellicht ook lukken verleidingen te weerstaan. Maar hoe langer je dit vol wilt houden, hoe moeilijker het wordt. Je ziet daarom ook dat veel mensen moeite hebben met een dieet langer dan een aantal weken, laat staan je hele leven, vol te houden.”
Maar hoe kun je dan wel succesvol afvallen en het bereikte gewicht behouden? Gewichtsconsulente HS, Vertie Vlaar, kan belangstellenden daarbij helpen. Volgens haar helpen diëten niet. Ga bewuster eten en leer weer te genieten van eten, zonder gebruik te maken van maaltijdvervangers, pillen, poeders of shakes.  Door Gewichtsconsulente HS wordt een persoonlijk voedingsadvies gegeven, en er kan gewoon met het gezin worden mee gegeten.
De succesvolle methodes ‘ik mag alles eten’ van Gewichtsconsulenten Nederland of ‘Slank in 8 stappen’ van Puur Gezond vormt de basis voor haar werkwijze. Meer info is verkrijgbaar bij Vertie Vlaar door te bellen met 06 – 2927 1547, door haar te mailen: info@gewichtsconsulente-hs.nl. Info over de praktijk: www.gewichtsconsulente-hs.nl. De praktijk is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland