Programma Klap tot Klaploop 2015 is rond

STADSKANAAL- Het bestuur van de stichting Klap tot Klap heeft afgelopen week een definitieve klap gegeven op het programma van 2015. Alle jeugdlopen, in de leeftijd vanaf 3 jaar en voor leerlingen van het basis en voortgezet onderwijs over een afstand van 500, 1000 en 2000 meter, hebben hun start en finish in Musselkanaal. Nordic Walking / Sportief Wandelen over afstanden van 5 en 10 km, waaraan ook weer  de groep ReumActief gaat deelnemen, is opnieuw in het programma opgenomen. De start van de wedstrijd- en de prestatieloop over 10 km zijn gepland om 14.00 uur. De finish van alle 5 en 10 km onderdelen vinden traditioneel plaats op het Geert Teisplein in Stadskanaal.
De voorinschrijving start op donderdag 15 januari 2015 om 14.00 uur en loopt t/m zondag
22 maart om 24.00 uur. Na-inschrijving is op zaterdag 4 april van 13.00-18.00 uur in de kantine van het Noorderpoortcollege, Sportparklaan 5, 9502 CW  Stadskanaal en is uitsluitend mogelijk voor deelnemers aan de recreatielopen over 5 en 10 km, Nordic Walking/sportief wandelen en de bambinoloop. Deelnemers aan de bambinoloop over 500 meter kunnen zich op de wedstrijddag ook nog inschrijven bij de start in Musselkanaal.
Voor deelnemers aan de wedstrijdloop over 10 km, de wedstrijd voor wheelers, toertocht voor handbikers en de prestatielopen voor de jeugd over 1000 en 2000 meter is er geen na-inschrijving!
Informatie over het volledige programma van de Klap tot Klaploop zijn terug te vinden op de website van de stichting (www.klaptotklaploop.nl).